Veraterra
MADIE Project
Designed by: Powflow. Juan C. Poveda Rz
© RuralAcademy. By: Pietro Isolan
This publication [communication] reflects the views only of the author, and the Commission cannot be held responsible for any use which may be made of the information contained therein.

RuralAcademy Roving

A laboratory of rural knowledge

  • Facebook
  • You Tube
  • Instagram

RÓLUNK

Különböző országokban élő gazdálkodók, tanácsadók, oktatók vagyunk, akik bekapcsolódtak az Európai Unió Erasmus+ programjának MADIE projektjébe és osztoznak a fenntartható mezőgazdaság vízióján, amely segít gazdagítani az ökoszisztémát amelyben élünk.

ELVEK

A RuralAcademy a fenntartható mezőgazdaság elveit hirdeti a talaj termőképességének növelésén, a biológiai sokféleség növelésén, a megújuló energiák használatán, az együttműködések fejlesztésén, multifunkciós projekteken és sok máson keresztül.

Mindannyian tudjuk, mennyire fontos az emberiség és a természet közötti kapcsolati egység helyreállítása. A Föld, a történelem és a gyermekeink jövője  is erre kötelez bennünket.

Ehhez a gyakorlati oldalból kell kiindulnunk, a földet művelő kezektől, tudatos és nagyon gyakorlatias módon megvalósítva gazdálkodói, szakértői és tanítói tevékenységünket. Ez a program azért jött létre, hogy mi is hozzáadjunk néhány cseppet ennek a hatalmas feladatnak az óceánjához.

 

A program

E allora, cosa facciamo?

ONLINE

 

egy közösség, amelyet a mezőgazdaság területén érdekelt termelők, tanárok, tanácsadók és kutatók alkotnak, akik hisznek abban az értékben amit ember és természet egysége jelent, és szeretnék ezt átadni a fenntartható gazdálkodás közvetlen tapasztalatai útján, az internetet és a közösségi hálót felhasználva. A Közösség a növekedést nemzetközi szintű tapasztalatcserén és tudásátadáson keresztül kívánja elérni, “alulról” kezdve, azoktól akik a földet művelik és azon dolgoznak.

OFFLINE

 

egy nemzetközi, fenntartható gazdálkodással foglalkozó utazó akadémia, amelynek célja tudás és a tapasztalatcsere megvalósítása a részt vevő országokban megrendezendő eseményeken keresztül, amelyek jelenleg Németország, Olaszország, Magyarország, Norvégia, Finnország, Horvátország, Brazília, Argentína és Bolívia.

 

RuralAcademy Team

Christian Röser

Németország

agronómus, vezető tréner, cégvezető
Starkmacher egyesület

Pietro Isolan

Olaszország

mezőgazdasági szakember, oktató, a Veraterra alapítója és vezetője.

Elia Renzi

Olaszország

Tájtervező, a Toszkán Kertészeti Egyesület és a Veraterra oktatója

Juan C. Poveda Rz

Kolumbia

multimédia menedzser

Patricia Fassa

Brasilia

kommunikációs menedzser

 
 

Contattaci

Loppiano - Incisa in Val d'Arno.

Toscana - Italy

I consent to the processing of my personal data.

* I have read the Privacy Policy.

  • Facebook - Grey Circle
  • YouTube
  • Instagram

CSATLAKOZZ!

Sok különböző tartalmat találhatsz itt a honlapunkon és a Facebook oldalunkon is, de ha szeretnél a közösség tagja lenni, csatlakozz a Facebook csoportunkhoz, így hozzáférhetsz exkluzív tartalmakhoz, kedvezményeket tudsz igénybe venni jövőbeni programjainkra valamint szorosabb kapcsolatba kerülhetsz a kezdeményezőkkel és a többi RuralAcademy Roving taggal. A csatlakozás egyéni elbírálás alapján történik, ami biztosítja a résztvevők elkötelezettségét, ezért néhány kérdést fogunk feltenni a motivációdról, hogy miért szeretnél szorosabb együttműködést velünk. Ez fontos ahhoz, hogy a közösség tagjai számára biztosítani tudjuk a megfelelő és konstruktív környezetet a munkához és a növekedéshez.

Kezdeményezésünk kezdeti időszakában választjuk ki fenntartható gazdálkodási nemzetközi utazó iskolánk  első “pionírjait”, ezért jelenleg a Facebook csoport és a honlap tagság is nyitott.

A részvételed alapvető fontosságú számunkra, legfőképp most a kezdeti időszakban, ugyanis mi hisszük, hogy a közösség szíve az egyes tagokban van!

Az elkövetkező néhány hónapban meghatározzuk a zárt csoporthoz, valamint a honlap jövőbeni prémium tagok számára fenntartot részéhez való hozzáférés havi és éves díját, ez alatt az általunk jóváhagyott új regisztrációk, a fent leírt feltételekkel díjmentesek lesznek.

Jelentkezz most! Ez egy egyedülálló lehetőség!!!