Veraterra
MADIE Project
Designed by: Powflow. Juan C. Poveda Rz
© RuralAcademy. By: Pietro Isolan
This publication [communication] reflects the views only of the author, and the Commission cannot be held responsible for any use which may be made of the information contained therein.

RuralAcademy Roving

A laboratory of rural knowledge

  • Facebook
  • You Tube
  • Instagram

Tietoa meistä

Olemme maanviljelijöitä, konsultteja ja kouluttajia eri maista ja olemme yhteydessä Euroopan Erasmus + MADIE –projektin kautta. Jaamme yhteisen näkemyksen kestävästä maataloudesta, joka auttaa rikastuttamaan ekosysteemejä, joita ylläpidämme.

Etiikka

MaaseutuAkatemia edistää kestävän maatalouden periaatteita mm. lisäämällä maaperän hedelmällisyyttä, biologista monimuotoisuutta, uusiutuvien energialähteiden käyttöä ja kehittämällä yhteistyötä.

Ihmisen ja luonnon välinen yhteys on tärkeää. Me toteutamme tätä hyvin käytännönläheisesti maanviljelijöinä, teknikkoina ja opettajina.

 

Projekti

E allora, cosa facciamo?

ONLINE

 

maanviljelijöiden, opettajien, konsulttien ja tutkijoiden yhteisö, joka haluaa kasvaa sosiaalisen verkoston avulla, jakamalla kokemuksia ja tietoa kansainvälisesti, käytännön tekojen pohjalta.

OFFLINE

 

kestävän maatalouden kansainvälinen verkosto, jonka tavoitteena on tiedon ja kokemusten vaihto osallistujamaissa Saksassa, Italiassa, Unkarissa, Norjassa, Suomessa, Kroatiassa, Brasiliassa, Argentiinassa ja Boliviassa.

 

RuralAcademy Team

Christian Röser

Saksa

Agronomi, mentori, CEO Starkmacher

Pietro Isolan

Italia

Maatalousasiantuntija, kouluttaja, CEO ja Veraterran perustaja.

Elia Renzi

Italia

Maisema-arkkitehti, opettaja, Puutarhanhoito ja Veraterra

Juan C. Poveda Rz

Kolumbia

Multimediapäällikkö

Patricia Fassa

Brasilia

Viestintäpäällikkö

 
 

Contattaci

Loppiano - Incisa in Val d'Arno.

Toscana - Italy

I consent to the processing of my personal data.

* I have read the Privacy Policy.

  • Facebook - Grey Circle
  • YouTube
  • Instagram

OSALLISTU!

Löydät paljon tietoa nettisivulta ja meidän Facebook sivuilta, mutta jos haluat olla osa meidän yhteisöä, liity Facebook ryhmämme jäseneksi, niin saat alennusta tulevista aloitteista ja lisää vuorovaikusta henkilöstön ja MaaseutuAkatemian jäsenien kanssa.

Valitsemme osallistujat ja kysymme sinulta joitain kysymyksiä motivaatiostasi liittyä mukaan. Tämä on tärkeää, jotta yhteisön jäsenillä olisi hyvä ja rakentava ympäristö työskennellä ja kasvaa.

 

Ensimmäisessä vaiheessa valitsemme "edelläkävijät" kansainväliseen kestävän maatalouden kouluumme. Osallistuminen Facebook-ryhmään ​​on vapaata.

 

Seuraavien kuukausien aikana ilmoitamme kuukausittaisen ja vuosimaksun osallistumisesta erilliseen suljettuun Facebook ryhmäämme. Rekisteröidy, nyt on ainutlaatuinen tilaisuus!